Filtraci plňte kvalitním pískem

KeliNákupy

Filtraci plňte kvalitním pískem

0 Comments

Víte, jakým způsobem nebo na jakém principu funguje písková filtrace ve vašem bazénu? Základní princip je velmi jednoduchý, a proto se o něm vyplatí vědět, když kupujete písek do filtrace. Pokud totiž budete oplývat určitou znalostí této problematiky, bude vám jasné, že se nevyplatí na tomto čisticím médii šetřit. Mnoho lidí si však neuvědomuje jednu věc, a to že čím více se bude na tomto prostředku šetřit, tím méně účinná bude samotné čištění vody. To je však v ohledu bazénu velmi nežádoucí, a tak se vyplatí mít přehled o kvalitních zdrojích tohoto nerostného materiálu, který vám pomůže vše vyčistit takovým způsobem, abyste byli spokojeni.

písek

Nenechejte se zlákat supermarkety

V čem tkví síla různých velkých obchodů, ve kterých naleznete vše možné? No právě v tom, že tam můžete nakoupit na jednou všechno, a nemusíte tak jezdit do specializovaných obchodů. Mnohdy jde i o nízké ceny, které vás v obchodech tohoto typu budou lákat. Je však moudré nakupovat u někoho, kdo zcela nerozumí dané problematice?
Nejspíše nikoliv, a proto bude mnohem vhodnější a chytřejší nakupovat jinde – ve specializované prodejně bazénového vybavení.

filtrace

Zajistěte si vyšší čistotu vody

Čím více se budete snažit pečovat o vodu ve svém bazénu, tím větší máte šanci, že se vám to povede. Písek do filtrace je však při čištění opravdu stěžejní. Je to médium, které svými ostrými hranami dokáže zachytit nečistoty, a to i velmi malých rozměrů. To pro vás znamená jistotu, že menší mechanické nečistoty přes tento čisticí prvek neprojdou.

Na co si dávat pozor při výběru písku?

  • Určení, pro jakou filtraci je médium určené
  • Stáří, případně původ daného materiálu
  • Velikost balení, které budete kupovat

Věřte tomu, že vhodný výběr se vám vyplatí v podobě kvalitně vyčištěné vody, kterou si bude užívat každý, kdo si bude moci užít vašeho bazénu.